Hiška Žonir s Savno

Hiška Žonir s Savno in veliko teraso se nahaja v bližini Kobarida in kopališča zdravilne ter tople reke Nadiže. Hiška z eno spalnico je primerna za bivanje od 2 do 4 osebe. V hiški je privatna savna, klimatska naprava, centralno talno ogrevanje, brezžični internet, popolnoma opremljena kuhinja s pomivalnim strojem, pečico in drugimi gospodinjskimi aparati (toaster, grelnik vode, aparat za kavo...), velik TV z ravnim zaslonom in z ogromno izbiro različnih programov, ki jih lahko spremljate kar iz savne. Na voljo je žar oprema.
Privatni parkirni prostor je zagotovljeno tik ob hiški. V hiški vam po želji lahko nudimo tudi zajtrk.
Le nekaj korakov od hiške je svetovno znana restavracija Hiša Franko in Casino Aurora, v neposredni bližini si lahko za sprostitev privoščite masažo obraza.
Lahko se sprehodite do naravnega kopališča zdravilne in tople reke Nadiže.
Privoščite si lahko različne športne aktivnosti na reki Soči, kot so rafting, kajak, kanjoning, plavate v topli in zdravilni reki Nadiži, uživate na različnih pohodniških in kolesarskih poteh. V zimskih mesecih lahko uživate v smuki na visokogorskem smučišču Kanin, ki je od hiške oddaljen le 20 minut vožnje. Hiška Žonir s Savno je odlično izhodišče za lov in ribolov.
Dolina Soče ponujata veliko paleto zgodovinskih in naravnih znamenitosti, ki so vsekakor vredne ogleda.
Lokacija: Staro selo 57, 5222 Kobarid
CENIK 2022